Creare site Web de Prezentare, Ieftin!

Salutare!
Astazi o sa vorbim putin despre termenul „IEFTIN”.

Daca ati ajuns pana aici inseamna ca sigur sunteti in cautarea cuiva care va poate realiza un site de prezentare, magazin online sau blog, IEFTIN!
Multi dintre noi, nu sunt tocmai fericiti cand vad cuvantul IEFTIN prezent, in prezentarea unui serviciu de care ei au nevoie. De cele mai multe ori, IEFTIN este egal cu Prost, Munca de mantuiala, ceva ce nu este facut cum trebuie, etc. .

Insa tin sa contrazic putin si acest lucru. Sunt foarte multi Web Developeri care ofera preturi mici, poate chiar, extrem de mici. Asta nu inseamna ca serviciile prestate de acestia sunt si proaste.
V-ati gandit vreodata care este cauza pentru care acestia ofera astfel de preturi? Va spun eu. Piata este stricata. Din cauza persoanelor care peste noapte invata sa realizeze site-uri web la 100 Lei.

Multi dintre clienti sunt atrasi parca de un magnet cand vad astfel de preturi, urmand ca mai apoi sa planga pe grupurile de facebook din cauza serviciilor de proasta calitate. Insa asa cum am spus si mai sus, nu inseamna ca daca un serviciu este prestat in schimbul unei sume mici de bani, este si prost. Trebuie sa fim atenti atunci cand alegem cu cine dorim sa lucram, eu va sfatuiesc sa cereti si un portofoliu ca sa puteti verifica munca depusa de catre persoana respectiva de-a lungul experientei sale, iar mai apoi sa luati decizia corecta. Daca doriti sau nu sa colaborati cu acesta.

Asa ca, eu va sfatuiesc, ca inainte de a porni la drum, sa faceti un mic research, eventual verificati portofoliul persoanei respective iar abia dupa ce v-ati asigurat teritoriul, porniti la drum.

Sper ca acest articol sa ajute. Va multumesc pentru timpul acordat acestui articol si va doresc o seara minunata.
Iar daca doriti alte postari de genul, va astept cu un comentariu mai jos.

Salutari!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continut Protejat!